k-h-y-a-s

آموزش درست کردن بزقرمه خوشمزه و عالی

  • آموزش درست کردن بزقرمه خوشمزه و عالی

    غذاهای محلی ایرانی مزه بسیار فوق العاده دارند, امروز به سراغ بزقرمه رفته ایم که حتماً تصحیح کردن آن را به شما پیشنهاد می‌کنیم. 

    مواد لازم برای بزقرمه :
    پیاز درشت یک شماره
    گوشت فیله 500 گرم
    نخود دو سوم پیمانه
    آب یک و هفت دهم لیتر
    زردچوبه, نمک, فلفل سیاه به میزان لازم
    سیر چهار تا پنج حبه بزرگ
    كشک خشک صد گرم
    نعنا داغ و پیاز داغ به میزان لازم
    زعفران دم كرده به میزان لازم

    طرز تهیه بزقرمه :
    كشك را در نصف پیمانه آبجوش خیس مى كنیم.

    نخود را از گذشته خیس مى كنیم, آب آن را عوض كرده, سپس نخود را جوشانده و آبكش مى كنیم تا نفخ آن گرفته شود.

    پیاز را نگینى خرد كرده و در كمى روغن زیتون تفت مى دهیم, سیر را نیز اضافه مى كنیم, سپس گوشت را نیز تفت مى دهیم تا رنگ آن كاملاً تغییر كند.

    زردچوبه و فلفل سیاه مى زنیم, نخود و آب را اضافه كرده, وقتى غذا جوشید شعله را كم مى كنیم و زمان مى دهیم تا گوشت و نخود كاملاً بپزند, سپس نمک مى زنیم.

    زعفران را اضافه كرده, وقتى آب غذا کم شد, با گوشت كوب مواد را مى كوبیم و كشك را اضافه مى كنیم.

    مى گذاریم تا چند قل بزند و جا بیافتد, در پایان روى غذا را با نعناداغ, كشك و سیرداغ تزئین كرده و سرو مى كنیم.

    * این غذا در كرمان عموماً بعنوان پیش غذا یا غذاى اصلى همراه با نان خانگى و سبزى خوردن سرو مى شود و گاهاً بعنوان خورشت همراه برنج. در رسپى اصلى از گوشت فیله بهره گیری شده یا با گوشت دنده جایگزین مى شود.

    * در بین خانواده هاى كرمانى بسته به ذائقه با كمى تغییر در مواد, مثل بهره گیری از گردو, لپه و سیب زمینى پخت مى شود, اما مواد پایه و روش پخت یكسان هست.

    * حکم من با سیر تازه درست کردم و این که غلظتش بعد از کوبیدن مثل ماست غلیظ شود.

نظرات() 

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :